Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Op 24 januari 2017 nam Erik Geerling (bestuursvoorzitter en partner bij NautaDutilh) plaatst op de preekstoel in Rotterdam.

U ziet hem niet maar hier in mijn handen zit een klein vogeltje. Hij is nog heel klein, dus ik moet hem beschermen. Ik moet mijn handen niet te ver uit elkaar doen want dan vliegt hij weg en loopt hij, in de boze buitenwereld, het gevaar om opgegeten te worden. Ik moet mijn handen ook niet te dicht op elkaar houden want dan bestaat het risico dat ik het zelf plat knijp. Ondertussen moet ik het vogeltje ook voeden, zodat hij kan uitgroeien tot een……..Lees verder

Bekijk hier de foto’s van de preek van Erik Geerling.

18 sep
Actueel

Meesterpreek in de lunchbreak Michiel Muller

Lees verder
29 jun
Actueel

Het Straatvoetbaltoernooi 2017

Lees verder