Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Thema ‘CEO met een sociaal hart?!’

“Ik heb bij u een sociaal hart bespeurd, meneer, iets wat ik toch niet helemaal had verwacht bij een CEO”. Deze uitspraak deed een dame een paar weken geleden tijdens een bijeenkomst over inclusiviteit in het kader van NL2025, waarover later meer. De mevrouw die in Amsterdam buurtwerk doet voor jongeren, wilde graag nog eens met mij afspreken vanwege een sociaal hart dat ze dus bij mij als CEO mogelijk had waargenomen. Een uitspraak die mij aan het denken zette over een aantal zaken. Blijkbaar had zij een idee van “CEO’s”, en eerlijk gezegd was het niet de eerste keer dat ik iets dergelijks hoorde. Hoe dat beeld ontstaan is, weet ik niet precies. Komt het doordat onze salarissen publiek zijn sinds een aantal jaren? ….. Lees verder

Bekijk hier de eerste foto’s van de preek van Jacques van den Broek.

18 sep
Actueel

Meesterpreek in de lunchbreak Michiel Muller

Lees verder
29 jun
Actueel

Het Straatvoetbaltoernooi 2017

Lees verder