Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

We leven in een tijd vol verandering, dat ervaren we allemaal. Iedereen is specialist op eigen terrein, maar wie heeft nog het idee van overzicht? Als professional en als mens wordt van ons een antwoord verwacht: hoe ga je om met de uitdagingen van deze tijd? De Tafel van XII is een leergang die je steviger doet staan in de wereld van vandaag. Bij de Tafel van XII zit je op de eerste rij bij de presentatie van een aantal belangrijke hedendaagse trends. Wij noemen dat ‘nieuwe tijden’. Je re ecteert op deze ontwikke- lingen met vooraanstaande experts aan de hand van klassieke teksten. Wij noemen dat ‘oude bronnen’. Vervolgens word je uitgedaagd om je eigen professionele en persoonlijke invulling te geven aan deze thema’s. Daarmee is de Tafel van XII zowel een vorm van persoonlijke ontwikkeling als een intellectuele oefening. Je laaft je aan gerenommeerde docenten en experts. Je moet zelf ook actief aan de bak met huiswerk-/schrijfopdrachten. Naast oefening in analytisch denken, train je ook je verbeeldend en inbeeldend vermogen. Je voert bijzondere gesprekken. Daardoor ontwikkel je een band met je tafelgenoten. Samen met collega’s, generatie- of ‘soort’-genoten vorm je een jaar lang een Tafel van XII. Jouw tafel beschikt over een vaste moderator. In de eerste twee jaargangen van de Tafel van XII deden organisaties mee zoals Deloitte, ABN AMRO, Heineken, Accenture en de Algemene Bestuursdienst van het Rijk. Daarnaast hadden we onder meer tafels met ‘ambitieuze dertigers’, ‘beslissers’, studenten en senioren. Elke bijeenkomst centreert zich rondom een uitgebreid diner en tafelgesprek. De Tafel van XII komt twaalf maal samen van september 2017 tot september 2018.

Lees meer over het programma van TafelvanXII_Amsterdam 2017-2018 Of bekijk het programma in Rotterdam van 2017-2018: Programmaboekje De Tafel van XII_Rotterdam

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Stuur een mail:  tafelvanxii@denieuwepoort.org Wat kan ik verwachten? bekijk het hier.