Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

In de week voor kerstmis viert De Nieuwe Poort op geheel eigen wijze Het Verhaal van Kerst. Een geëngageerd en persoonlijk verhaal, afgewisseld met muziek, waarbij ik reflecteer op de huidige tijd. Dit jaar vieren wij Het Verhaal van Kerst op vrijdag 14 december in De Nieuwe Poort te Rotterdam en op woensdag 19 december in De Thomaskerk te Amsterdam. Zoals altijd kan je voorafgaand aan Het Verhaal van Kerst dineren in De Nieuwe Poort te Amsterdam en Rotterdam. Na afloop vieren we Het Verhaal met een borrel in De Nieuwe Poort.
 
Ik nodig je hierbij graag uit voor deze viering in één van de steden. Ons huis kan niet vol genoeg zijn en staat open voor iedereen. Zonder aanmelding ben je van harte welkom, maar in verband met de organisatie stel ik het op prijs als je je van tevoren aanmeldt. Mochten deze data je niet schikken dan is het ook mogelijk om naar Het Verhaal van Kerst te luisteren in de Spieghelkerk te Bussum op donderdag 13 december.

“Met de feestdagen worden wij ook zelf als een kerstkind opnieuw geboren. Waartoe? Om met onze rijkdom tot zegen te zijn!” 

Met een rode kerstgroet,
Ruben van Zwieten

Het Verhaal in Amsterdam

Het Verhaal in Rotterdam

Het verhaal in Bussum