Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Traditiegetrouw viert De Nieuwe Poort op geheel eigen wijze Het Verhaal van Pasen. Een geëngageerd en persoonlijk verhaal, afgewisseld met muziek, waarbij Ruben van Zwieten reflecteert op de huidige tijd. 

Je bent van harte uitgenodigd voor deze viering. Ons huis kan niet vol genoeg zijn en staat open voor iedereen. Schroom dan ook niet om vrienden en familie mee te nemen. Toegang tot deze avond is gratis, maar in verband met de organisatie stellen wij het op prijs als je je van tevoren aanmeldt. Na afloop vieren we Het Verhaal met een borrel in De Nieuwe Poort.

In 2019 vieren wij Het Verhaal van Pasen op vrijdag 12 april in De Nieuwe Poort te Rotterdam en op woensdag 17 april in De Thomaskerk te Amsterdam. Zoals altijd kan je voorafgaand aan Het Verhaal van Pasen dineren in De Nieuwe Poort te Rotterdam en Amsterdam

“Stel: het literaire verhaal van Pasen is anders dan een historisch verhaal over opstanding van een man ergens in de geschiedenis lang geleden. Waar en wie vertelt ons dan nog over de symbolische zeggingskracht van Het Verhaal van Pasen!?!”

Het Verhaal in Amsterdam

Het Verhaal in Rotterdam