Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Op donderdag 29 juni 2017 organiseert De Nieuwe Poort het Straatvoetbal in zowel Amsterdam als Rotterdam!

Amsterdam:

We organiseren in samenwerking met het Calvijn College uit Slotervaart alweer de negende editie van het Straatvoetbaltoernooi. Een sportief evenement waarbij young professionals van bedrijven en vmbo- scholieren teams vormen. Wij proberen hiermee twee werelden bij elkaar brengen die elkaar niet als vanzelfsprekend weten te vinden. Al voetballend willen wij maatschappelijke verschillen overbruggen!

Meer dan twintig teams nemen het jaarlijks tegen elkaar op in een felle strijd om de hoofdprijs, een VIP bezoek aan de Amsterdam Arena. Na de uitwedstrijd van afgelopen jaar bij het Calvijn College, spelen de bedrijven dit jaar thuis op de Zuidas. Wij dagen bedrijven of de zuidas uit mee te doen aan dit unieke toernooi vol bijzondere ontmoetingen. Het is niet alleen een ontzettend sportief teamuitje voor de young professionals, maar ook nog eens een dag waarop zij hun maatschappelijke betrokkenheid vergroten!

Er zijn nog een aantal plekken over voor deze bijzondere dag!
Interesse? mail naar; Straatvoetbal020@denieuwepoort.org

Rotterdam:

Na het daverende succes van de afgelopen jaren in Amsterdam organiseren we dit jaar ook het speciale Straatvoetbaltoernooi in Rotterdam!

Eveneens op donderdag 29 juni 2017 organiseert De Nieuwe Poort in samenwerking met RVC de Hef het Straatvoetbaltoernooi in Rotterdam.

Interesse? Mail naar; straatvoetbal010@denieuwepoort.org.

TERUGBLIK STRAATVOETBALTOERNOOI 2017

Bekijk hier de sfeerimpressie van het Straatvoetbaltoernooi 2016 op het Calvijn college en het Straatvoetbaltoenooi 2015 op de Zuidas.

Het eerste straatvoetbaltoernooi in Rotterdam wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Janivo