Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Doe mee met je bedrijf op 20 juni 2019 in Amsterdam.

aanmelden

Amsterdam:
Op donderdag 5 juli 2018 organiseerde De Nieuwe Poort in samenwerking met het Calvijn College uit Slotervaart alweer de tiende editie van het Straatvoetbaltoernooi. Een sportief evenement waarbij young professionals van bedrijven en vmbo- scholieren teams vormen. Wij proberen hiermee twee werelden bij elkaar brengen die elkaar niet als vanzelfsprekend weten te vinden. Al voetballend willen wij maatschappelijke verschillen overbruggen!

Meer dan twintig teams namen het jaarlijks tegen elkaar op in een felle strijd om de hoofdprijs, een VIP bezoek aan de Amsterdam Arena, aangeboden door Randstad. De Calvijners gingen er met de hoofdprijs vandoor. 

Trouw was aanwezig en schreef een spetterend verslag van de dag. ‘Dit is niet zomaar een toernooitje, dit is een opstap naar werk.’

Ook werd op deze dag voor het eerst de Abdelhak Nouri Fair Play prijs uitgereikt. Nouri was zelf leerling van het Calvijn College en deed vroeger als deelnemer mee aan het toernooi. Ter ere van hem kwam zijn broer Mo de prijs uitreiken. En daar was de NOS weer bij. Wat een dag!

Na de thuiswedstrijd van afgelopen jaar op de Zuidas, speelde de bedrijven dit jaar uit bij het Calvijn College. 

fotoverslag Amsterdam 2018

Bekijk hier de sfeerimpressies van de afgelopen jaren terug. 

2017

2016

Doe mee met je bedrijf op 11 juli 2019 in Rotterdam!

aanmelden

Rotterdam:
Na het daverende succes van vorig jaar was er ook dit jaar weer het speciale Straatvoetbaltoernooi in Rotterdam! Net zoals vorig jaar vond deze dag plaats op het Schouwburgplein georganiseerd door De Nieuwe Poort in samenwerking met RVC de Hef.

Succes is voor leerlingen van Zuid niet altijd vanzelfsprekend maar initiatieven als dit verkleinen de kloof en vergroten de wereld van onze jongeren.’ Selma Klinkhamer, Directeur Rotterdams Vakcollege de Hef

Na een spannende finale ging Robeco er met de hoofdprijs vandoor: een geheel verzorgde avond in De Kuip.

De dag werd gepresenteerd door Rarko en gedurende de dag verzorgde onder meer dansgroep De Hef een speciale act. Niet alleen op het veld kwamen de leerlingen en de professionals met elkaar in contact: ook buiten de voetbalwedstrijden werd een programma ontwikkeld om de onderlinge teamband te versterken. 

Iedereen was na afloop van het toernooi welkom in De Nieuwe Poort om de sportprestaties nog eens te bespreken. 

 

 

fotoverslag rotterdam 2018

Bekijk hier de sfeerimpressies van de afgelopen jaar terug. 

2017