Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Heb jij ook weleens het gevoel dat er allerlei mensen in de samenleving zijn met wie je eigenlijk nooit contact hebt omdat ze een heel ander leven hebben?

iThe Table of Brotherhood is een ontmoetingsdiner waarin De Nieuwe Poort een kleurrijk scala aan mensen bij elkaar brengt onder het motto: ontmoet eens een ander! Op deze avond slaan wij samen met bedrijven de handen ineen om de afstand tot de arbeidsmarkt voor nieuwkomers, jongeren en vijftigplussers te verkleinen.

“Table of Brotherhood leidt tot bijzondere, verrijkende en soms ook onverwachtse momenten.”
 

Tijdens deze avond is er de mogelijkheid voor bedrijven om deze avond zelf in te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een specifieke vaardigheidstraining, tips & tricks voor sollicitaties of speeddaten. Wij staan open voor alle ideeën!

The Table of Brotherhood vindt elke eerste woensdag van de maand van 18.00 tot 21.00 uur plaats in De Nieuwe Poort op de Zuidas.

Wij hebben in 2019 nog plek voor een aantal bedrijven. Wil jij meer informatie ontvangen of met je bedrijf deelnemen aan een van deze avonden? Mail dan naar ittmann@denieuwepoort.org.

“Help mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een stapje dichter naar werk”

 

meer informatie of aanmelden