Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

17 februari 2019

ROTTERDAM – Terwijl het zonnetje de dag vrolijk kleurde, heette De Nieuwe Poort afgelopen zaterdag 150 mensen welkom voor een bijzondere Valentijnsdag. Na de editie vorige week in Amsterdam, was het nu tijd om de Rotterdammers de date van hun leven te bezorgen.

Onder het motto ‘Gezelligheid kent geen leeftijd’ stond de dag volledig in het teken van ontmoetingen tussen jong en oud. Twee groepen die elkaar niet snel ontmoeten, maar juist veel voor elkaar kunnen betekenen. Ouderen die hun ervaring aan jongeren kunnen doorgeven en jong werkenden die helpen de eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Maar wie denkt dat deze dag een zwaar of serieus karakter heeft, die heeft het mis. Plezier staat voorop tijdens dit evenement dat de Nieuwe Poort nu voor het derde jaar organiseerde in Rotterdam. Uit het groeiend aantal aanmeldingen iedere editie, blijkt het succes van dit initiatief.

Tijdens een lekkere lunch met Hollandse muziek die uit de speakers schalde, maakten de 150 deelnemers kennis met elkaar. Een bonte verzameling mensen zat al snel gezellig met elkaar te keuvelen. Toen het ijs eenmaal gebroken was, kregen de deelnemers een envelop overhandigd met daarin het uitje van de dag. Gezellig samen naar de bingo, cocktails shaken (en opdrinken), een kunsttentoonstelling bezoeken, een wandeling door hartje Rotterdam, het kwam allemaal voorbij.

Na een hoop mooie gesprekken en een leuke middag, werd de dag natuurlijk in stijl afgesloten met een glaasje sherry of een advocaatje bij De Nieuwe Poort. Hier namen de nieuwe vrienden afscheid van elkaar met een herinnering om nooit te vergeten!

Lightning Video Editors 

Bekijk meer foto’s in onze gallerij en op facebook. (Photo Credits StoryNell en Lightning Video Editors)

In het nieuws

Kon je er dit jaar helaas niet bij zijn? Niet getreurd, volgend jaar organiseren we dit bijzondere Valentijnsevenement gewoon weer! Tot dan!