Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

9 februari 2019  

AMSTERDAM – Met de zon in de rug en de wind in de haren kwamen afgelopen zaterdag meer dan 300 jongvolwassenen en senioren aan bij De Nieuwe Poort in Amsterdam. Na het succes van afgelopen jaren was het ook nu weer tijd voor een bijzondere Valentijnsdag!

De dag stond volledig in het teken van ontmoetingen tussen jong en oud. Twee groepen die elkaar in het dagelijks leven niet zo snel tegenkomen, maar juist veel voor elkaar kunnen betekenen. Het zit hem volgens Ruben van Zwieten dan ook nadrukkelijk in die wederkerigheid. Wie helpt nou eigenlijk wie?

Tijdens het dating spel ‘Op Goed Geluk’ werden onder meer Henk (68) en Elise (27) aan elkaar gekoppeld op basis van persoonlijke vragen. In eerste instantie had Henk het niet zo met fiscalisten maar daar kwam hij snel genoeg op terug. Ze leerden elkaar beter kennen onder een potje jeu de boulen en aan het eind van de dag werden zelfs nummers uitgewisseld voor een vervolgdate. Henk: ‘De enige band die ik had met een fiscalist, was door de blauwe enveloppen. Gelukkig is Elise niet zo’n blauwe envelop. Ze is een leuke, vrolijke, knappe vrouw en ontzettend aangenaam gezelschap.’ Elise heeft op haar beurt veel geleerd van wat Henk allemaal heeft gedaan in het leven en een wijze les meegekregen: ‘Het maakt niet zoveel uit wat je doet, als je maar plezier hebt in je werk’. 

Bekijk meer foto’s in onze gallerij en op facebook (Photo Credits Simon Schoo) 

Wij kijken alweer uit naar aankomende zaterdag 16 februari; Valentijnsdag in De Nieuwe Poort Rotterdam.

In het nieuws

Kon je er dit jaar helaas niet bij zijn? Niet getreurd, volgend jaar organiseren we dit bijzondere Valentijnsevenement gewoon weer! Tot dan!