Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Op 11 februari vond de 9e editie van Valentijnsdag in De Nieuwe Poort plaats. Een speciale editie, want nooit eerder gingen zoveel young professionals en senioren met elkaar op date. Er was zelfs een ‘run’ op de kaarten op Facebook. Ruim 300 jongeren en ouderen hadden een dag vol bijzondere en liefdevolle ontmoetingen! En dit jaar niet alleen in Amsterdam, maar ook in Rotterdam was er een Valentijnsfeest.

Voor senioren is Valentijnsdag bij De Nieuwe Poort een moment om onder de mensen te zijn en iets te doen wat zij in hun eentje niet zouden durven of kunnen. Voor young professionals is deze dag een unieke kans om uit de dagelijkse realiteit van werk en prestaties los te komen en hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten.

Na een spannend matchingspel waarbij ouderen en jongeren aan elkaar gekoppeld werden, kozen de koppels een uitje. Van sjoelen tot varen in een rondvaartboot en bierproeven bij de Heinekenbrouwerij, bijna alles was mogelijk. Daarna stond er een borrel klaar voor iedereen en gingen de voeten van de vloer!

Bekijk hier de foto’s.

 

28 feb
Actueel

‘Wij herkennen onszelf in elkaar’

Lees verder
22 feb
Actueel

Opinie: Donutbedrijven voor de jeugd

Lees verder