Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Ondersteun ons maatschappelijke initiatief en bouw mee aan ons huis voor ontmoeting en inspiratie

“ Mensen zoeken openheid en tegelijk geborgenheid – een omgeving waarin je levensvragen kunt bespreken. Dergelijke plekken zijn zeldzaam. De Nieuwe Poort is zo’n plek. Dat is belangrijk en ondersteun ik. “

Bij De Nieuwe Poort kun je elkaar wezenlijk ontmoeten zonder elkaar te kennen. De Nieuwe Poort is ervan overtuigd dat haar brede programmering een positieve bijdrage levert aan leven en samenleven. Als drager ben je onderdeel van het fundament waarop wij dit huis voor ontmoeting en inspiratie bouwen en help je ons om deze droom van een ontmoetingsplaats voor iedereen verder uit te laten komen. En je biedt jezelf de gelegenheid om je steeds verder te ontwikkelen.

Als drager ontvang je:

  • Gratis toegang tot alle open programma’s en evenementen van De Nieuwe Poort in Amsterdam en Rotterdam
  • 10% korting op onze horeca
  • Een gepersonaliseerde dragerspas
  • 5x per jaar de mogelijkheid om kosteloos een naaste mee te nemen naar de open programmering
  • Wanneer je een nieuwe drager aanbrengt, ontvang je een gratis lunch à la carte in één van de restaurants van De Nieuwe Poort

Het reguliere tarief om drager te worden is 40 euro in de maand. Past, om welke reden dan ook, het uitgangstarief van 40 euro je niet. In overleg kunnen wij dit tarief aanpassen, met een minimum van 12 euro in de maand.

Heb je interesse om drager te worden of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via: +31 20 337 6919 of mail naar dragers@denieuwepoort.org. Natuurlijk kun je ook altijd even bij ons binnenlopen.