Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Inspirerende ontmoetingen over groei, leiderschap en carrière

Een carrière is als hiken door een onbekend berglandschap. Je ziet verrassende vergezichten, haarspeldbochten, hoge toppen en diepe ravijnen. Het ene moment baadt je lekker in de zon, niet veel later waait een venijnige windvlaag je bijna van het pad af. Wat helpt jou om paraat te zijn op wat je onderweg tegenkomt? Wat is jouw kompas? Waarin ontwikkel je je en wat wil je toevoegen? Hoe maak jij keuzes? Hoeveel ambitie heb je en hoe maak je het waar? Hoe komt jij tot je recht en zorg je ervoor dat privé en werk elkaar versterken?

Kom naar het carrièrecollege en ontmoet en tank bij. Laat je inspireren om jouw loopbaan in goede banen te leiden. Of je nu op een kruispunt staat of niet, een ontmoeting maakt je bewust van wat er op dit moment gaande of nodig is in jouw loopbaan. We bieden je een avond vol verhalen, echte gesprekken en interessant mensen met wie je je netwerk kunt uitbreiden.

We mogen op 14 september Robert-Jan van Ogtrop ontvangen en gaan met hem in gesprek over de kruispunten in zijn leven. Relatief jong, op z’n 45e belandt Robert-Jan bovenaan de top van het bedrijfsleven: hij is CEO van Bols Royal Distilleries en vervolgens CEO van Remy Cointreau. Precies de positie waar hij altijd naar heeft gestreefd. “Het was eenzijdig. Ik wilde meer, ik voelde dat er meer moest zijn!” Ik vroeg mezelf af: wie ben ik? Hoe ga ik om met mij privésituatie, met mijn professionele en publieke leven? Na veel reflectie en bezinning in de natuur richtte hij het transitieplatform de Circle Economy (www.circle-economy.com) op met als doel om de overgang naar een circulaire economie te versnellen en met dit idee is hij ook een actieve investeerder in bedrijven met het doel ze circulair te maken. Hij combineert zijn ervaring in het bedrijfsleven met zijn activiteiten op het gebied van natuurbehoud en bedrijfsontwikkeling in Afrika en Europa als onder andere voorzitter van African Parks, voorzitter van het TBL Mirror Fund, bestuurslid van de Wilderness Foundation en ook als oprichter van de Foundation for Natural Leadership. Daarnaast is Robert-Jan van Ogtrop commissaris en investeerder bij een aantal bedrijven.

Dit college gaat 4 keer plaats vinden, eenmaal per 3 maanden. Een avond van 20.15 uur tot 21.45 uur.

Locatie: De Nieuwe Poort, Rotterdam, Weena 711

Aanmelden voor Carrièrecollege

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
28 mrt
20:15 - 21:45, Rotterdam

Carrièrecollege

Lees verder
 
28 mrt
20:30 - 22:00, Amsterdam

Het Verhaal van Pasen door Ruben van Zwieten – Amsterdam

Lees verder