Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Inspirerende ontmoetingen over groei, leiderschap en carrière

Een carrière is als hiken door een onbekend berglandschap. Je ziet verrassende vergezichten, haarspeldbochten, hoge toppen en diepe ravijnen. Het ene moment baadt je lekker in de zon, niet veel later waait een venijnige windvlaag je bijna van het pad af. Wat helpt jou om paraat te zijn op wat je onderweg tegenkomt? Wat is jouw kompas?

Kom naar het Carrièrecollege en ontmoet en tank bij. Of je nu op een kruispunt staat of niet, een ontmoeting maakt je bewust van wat er op dit moment gaande of nodig is in jouw loopbaan. We bieden je een avond vol verhalen, echte gesprekken en interessant mensen met wie je je netwerk kunt uitbreiden.

We mogen op 16 november Guy Buck (1963) ontvangen en gaan met hem in gesprek over de kruispunten in zijn leven. Sinds juli 2014 is Guy voorzitter Raad van Bestuur van Aafje, een grote zorgaanbieder voor ouderen (verpleeghuizen, thuiszorg, zorghotel) in Rotterdam, Drechtsteden en omgeving. Een omzet van 200 miljoen, 5000 medewerkers en 10.000 klanten. Voor die tijd vervulde Guy eindverantwoordelijke posities als vz RvB van een ouderenorganisatie, algemeen directeur GGD Zuid-Holland-West (fusie van 2 GGD-en) en gemeentesecretaris van de gemeente Westland.

Een paar vragen die we Guy zullen voorleggen: Hoe zorgt hij dat hij in zijn functie maximale waarde toevoegt? Wat zijn de vraagstukken in zijn huidige werk waar hij warm voor loopt en/of mee worstelt? Welke ambitie heeft hij en hoe realiseert hij deze? Welke keuzes heeft hij in zijn loopbaan gemaakt, waarop baseert hij deze? Hoe zorgt hij ervoor dat privé en werk elkaar versterken?

Ga in gesprek met Guy en laat je inspireren om jouw loopbaan in goede banen te leiden. We bieden je een avond vol verhalen, echte gesprekken en interessant mensen met wie je je netwerk kunt uitbreiden.

Dit college gaat 4 keer plaats vinden, eenmaal per 3 maanden. Een avond van 20.15 uur tot 21.45 uur.

Locatie: De Nieuwe Poort, Rotterdam, Weena 711

Guy Buck

Aanmelden voor Carrièrecollege

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
27 feb
18:30 - 20:30, Rotterdam

Table of Brotherhood – Ontmoet eens een ander

Lees verder
 
7 mrt
19:00 - 20:00, Amsterdam

Technologie & Mens met Niek van Leeuwen en Merlijn Twaalfhoven

Lees verder