Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Inspirerende ontmoetingen over groei, leiderschap en carrière

Een carrière is als hiken door een onbekend berglandschap. Je ziet verrassende vergezichten, haarspeldbochten, hoge toppen en diepe ravijnen. Het ene moment baad je lekker in de zon, niet veel later waait een venijnige windvlaag je bijna van het pad af. Wat helpt jou om paraat te zijn voor wat op je pad komt? Wat is jouw kompas?

Kom naar het Carrièrecollege en ontmoet en tank bij. Of je nu op een kruispunt staat of niet, een ontmoeting maakt je bewust van wat er op dit moment gaande of nodig is in jouw loopbaan. We bieden je een avond vol verhalen, echte gesprekken en interessante mensen met wie je je netwerk kunt uitbreiden.

Onze gastspreker op 28 maart is Martijn Raaijmakers (1969). Martijn ondersteunt organisaties als consultant, coach, spreker en schrijver en hij heeft enkele boeken geschreven over passie en leiderschap. Dit jaar komt zijn volgende boek uit: ‘Nieuwste Organiseren in de praktijk’. Daarin beschrijft hij hoe koplopers in Nederland zich concreet vernieuwen.

Carrierecollege met Martijn Raaijmakers

Martijn is directeur van zowel de in 2001 door hem opgerichte social enterprise NieuwsteOrganiseren.nl als van het goede doel United by Passion.

NieuwsteOrganiseren.nl houdt zich bezig met organisatievernieuwing en richt zich daarbij op zelfsturing vanuit passie en anders samenwerken: slimmer – beter – leuker.

Het goede doel United by Passion is een omvangrijk, groeiend inspiratienetwerk dat zich inzet voor maatschappelijke vernieuwing op sociaal, economisch en ecologisch vlak. Geïnspireerd door een bekende uitspraak van Gandhi werkt United by Passion vanuit de pay-off: ‘Deel je geluk. Vernieuw de wereld.’

Martijn zal tijdens het Carrièrecollege een indruk geven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van organisatie, die gaande zijn binnen Nederland. Dat doet hij vanuit een driehoeksperspectief:

1. Anders in het leven staan als individu:
Wat is passie, wat drijft mensen en op welke manier staan deze begrippen in relatie tot bewustzijnsontwikkeling?

2. Anders samenwerken binnen organisaties:
Hoe maken organisaties werk van zelfsturing vanuit passie en slimmer, beter en leuker 
samenwerken?
3. Anders samenleven in Nederland:
Welke relevante maatschappelijke ontwikkelingen zijn zoal in ons land te zien of te verwachten en zullen deze ervoor zorgen dat onze toekomst ingrijpend zal veranderen?

Het belooft een sprankelende, inspirerende en interactieve avond te worden, met veel ruimte voor persoonlijke en professionele vragen!

20.00 – ontvangst 
20.15 – start

Aanmelden voor Carrièrecollege

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen