Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Informatieavond: vluchtelingen helpen op Lesbos
17.00 – 18.30 Amsterdam

De vluchtelingcrisis is een urgente uitdaging waar we met elkaar verantwoordelijkheid voor dragen. Maar wat kun je als individu of organisatie doen? Movement on the Ground biedt je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het vluchtelingenvraagstuk op Lesbos. Op donderdag 4 juli praten ze je bij over Movement Journey, een reis naar Griekenland om de handen uit de mouwen te steken voor mensen op de vlucht.

Tijdens de Movement Journey naar Lesbos krijg je een goed beeld van de vluchtelingencrisis. Je bezoekt meerdere locaties en je gaat aan de slag op de campus van Movement on the Ground. Dagelijks zijn er groepssessies om de vele indrukken een plek te geven en te verkennen hoe jij en jouw organisatie kunnen bijdragen aan het welzijn van vluchtelingen op Lesbos én in Nederland.

Iedere deelnemer brengt zijn unieke persoonlijkheid, achtergrond en expertise mee. Dit leidt tot verrassende ideeën en onconventionele bijdragen aan het vluchtelingenvraagstuk. Laat je 4 juli informeren, inspireren en onderzoek of deze Movement Journey iets voor jou en jouw organisatie is.

Datum: Donderdag 4 juli
Tijd: 17.00 – 18.30 (inloop vanaf 16.30 uur met koffie, thee en soep)
Kosten: gratis

Volgende Movement Journey
• Wanneer: 10-13 september 2019
• Locatie: Lesbos Griekenland
• Investering: € 1950,- excl. vliegticket en btw
• Aantal deelnemers per reis: zes tot acht deelnemers uit het bedrijfsleven, (semi-)overheid en maatschappelijke organisaties

 

Een initiatief van: Movement on the Ground en Fred Foundation

Aanmelden voor Extern: Informatieavond: vluchtelingen helpen op Lesbos

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
18 jun
19:00 - 21:00, Rotterdam

Nieuwkomers ontmoetingsdiner

Lees verder
 
19 jun
19:30 - 21:30, Amsterdam

De Zeven Vette Jaren

Lees verder