Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Heb jij ook weleens het gevoel dat er allerlei mensen in de samenleving met een heel ander leven zijn, met wie je eigenlijk nooit contact hebt?

In dat geval ben je bij het Grote Mensen Ontmoetingsdiner op de juiste plaats. Iedere derde donderdag van de maand nodigen wij verschillende mensen zoals asielzoekers, vmbo-leerlingen uit Slotervaart, mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt, senioren, professionals en jou uit om met elkaar in gesprek te gaan.

De grote vraag die gesteld kan worden bij dit alles: wie helpt nu eigenlijk wie?

Na afloop van de workshop staat de lange eettafel gedekt voor een heerlijk diner met een muzikaal optreden. De avond duurt van 18.30u tot 21.00u. Inloop is vanaf 18.00u. Als je je aanmeldt hoef je verder niets voor te bereiden, alleen ter plekke mee te doen aan het gesprek.

De bijdrage voor het Grote Mensen Ontmoetingsdiner is naar eigen invulling, bij aankomst af te rekenen (richtlijn 10 euro).

Tijdens deze editie

Tijdens de april editie van Het Grote Mensen Ontmoetingsdiner is er keuze uit twee activiteiten:

De eerste activiteit is een Engelstalige workshop, die gegeven wordt door DELITELABS: What is your passion? Ontdek waar jouw passie ligt en hoe je dit kunt nastreven. DeliteLabs’ doel is om aspirant-ondernemers te ondersteunen in het ontwikkelen en realiseren van professionele projecten en daarmee het activeren van ondernemingsgeest. Dit doel proberen zij waar te maken door onder andere vluchtelingen te helpen in hun programma voor startende ondernemers.

De tweede activiteit is een Nederlandstalige workshop, die georganiseerd wordt door de keuken van De Nieuwe Poort. In groepjes leer je een nieuw recept tijdens de kookworkshop. Dat wordt smullen!

Aanmelden voor Het Grote Mensen Ontmoetingsdiner

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
28 mrt
20:15 - 21:45, Rotterdam

Carrièrecollege

Lees verder
 
28 mrt
20:30 - 22:00, Amsterdam

Het Verhaal van Pasen door Ruben van Zwieten – Amsterdam

Lees verder