Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Heb jij ook weleens het gevoel dat er allerlei mensen in de samenleving met een heel ander leven zijn, met wie je eigenlijk nooit contact hebt?

In dat geval ben je bij het Grote Mensen Ontmoetingsdiner op de juiste plaats. Iedere derde donderdag van de maand nodigen wij verschillende mensen zoals asielzoekers, vmbo-leerlingen uit Slotervaart, mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt, senioren, professionals en jou uit om met elkaar in gesprek te gaan.

De grote vraag die gesteld kan worden bij dit alles: wie helpt nu eigenlijk wie?

Na afloop van de workshop staat de lange eettafel gedekt voor een heerlijk diner met een muzikaal optreden. De avond duurt van 18.30u tot 21.00u. Inloop is vanaf 18.00u. Als je je aanmeldt hoef je verder niets voor te bereiden, alleen ter plekke mee te doen aan het gesprek.

De bijdrage voor het Grote Mensen Ontmoetingsdiner is naar eigen invulling, bij aankomst af te rekenen (richtlijn 10 euro).

In november is het thema ‘iedereen een professional’, met workshops die je kunnen helpen bij je werk. Op 16 november hebben we het Carrière Coach Café te gast. In de gelijknamige workshop krijg je de mogelijkheid te achterhalen wat jouw volgende stap in je carrière is en help je andere bij het vinden van talenten en behoeftes. Wil je meer over het Carrière Coach Café te weten komen? Klik hier voor de website.

Daarnaast geeft Shirley Parree van Ikigai Projects een workshop waarin je gaat staan voor wie je bent. Iedereen is een professional vol kwaliteiten en uitdagingen. Als je omarmt wie je bent dat benadruk je dat vanzelf met je stem en straalt je lichaam dat uit! Shirley geeft empowerment trainingen aan migrantenvrouwen, ontwikkelt en geeft creativiteitstrainingen en volgt de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach in Creatief Stem- en Lichaamswerk.

 

Carrière Coach Café

Aanmelden voor Het Grote Mensen Ontmoetingsdiner

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen