Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

De Millennialpreek organiseren wij in samenwerking met het Venture Café!

Na vele meester preken te hebben gehad van CEO’s en commissarissen zoals onder andere Dick Boer, Feike Sybesma en Joanne Kellerman zullen in deze reeks jonge ondernemers aan de beurt komen. De Meester maakt dus plaats voor de jongere sprekers die gevestigd zijn in Rotterdam, begonnen zijn in Rotterdam, of iets aansprekends bewerkstelligen in of voor de stad. In leeftijd onder de 40.

De preker wordt uitgedaagd in een voorbespreking om beslissende momenten uit zijn of haar leven die altijd zijn bijgebleven naar boven te halen. Dit kunnen momenten uit het geheugen zijn die de preker nog altijd bij zijn gebleven maar het kan ook een oude bron zoals boek, gedicht of film zijn die ter inspiratie wordt gebruikt.

28 september is het de beurt aan Talitha Muusse, spreker, dagvoorzitter en ondernemer. 

Talitha Muusse deed haar ervaring met duurzaamheid op bij MVO Nederland; eerst als stagiair en projectmedewerker en momenteel als lid van de Raad van Toezicht. Talitha studeerde als Bedrijfskundige (Msc) af aan de Eramus Universiteit Rotterdam op het onderwerp ‘Duurzaam Leiderschap van Generatie Y’. Als ondernemer is Talitha een van de co-initiators van de Duurzame Jonge 100: een platform voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Momenteel is Talitha spreker, dagvoorzitter en de drijvende kracht achter de Energieboot: de accelerator voor young professionals die duurzame energieprojecten ontwikkelen! Recent lanceerde zij de stichting Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden.

Aanmelden voor Millennialpreek Talitha Muusse

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
28 mrt
20:15 - 21:45, Rotterdam

Carrièrecollege

Lees verder
 
28 mrt
20:30 - 22:00, Amsterdam

Het Verhaal van Pasen door Ruben van Zwieten – Amsterdam

Lees verder