Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert De Nieuwe Poort in samenwerking met het Calvijn College uit Slotervaart alweer de elfde editie van het Straatvoetbaltoernooi. Een sportief evenement waarbij young professionals van bedrijven en vmbo- scholieren teams vormen. Wij proberen hiermee twee werelden bij elkaar brengen die elkaar niet als vanzelfsprekend weten te vinden. Al voetballend willen wij maatschappelijke verschillen overbruggen!

Meer dan twintig teams nemen het jaarlijks tegen elkaar op in een felle strijd om de hoofdprijs. Na de uitwedstrijd van afgelopen jaar op het Calvijn College, spelen de bedrijven dit jaar thuis op de Zuidas. Wij dagen bedrijven op de zuidas uit mee te doen aan dit unieke toernooi vol bijzondere ontmoetingen. Het is niet alleen een ontzettend sportief teamuitje voor de young professionals, maar ook nog eens een dag waarop zij hun maatschappelijke betrokkenheid vergroten!

Zin om je krachten eens te bundelen met anderen dan dat vriendenteam waar je elk weekend mee op het veld staat? Geef je dan met je bedrijf op voor het straatvoetbaltoernooi via: Straatvoetbaltoernooi@denieuwepoort.org

Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar: