Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Op donderdag 5 juli 2018 organiseert De Nieuwe Poort in samenwerking met het Calvijn College uit Slotervaart alweer de tiende editie van het Straatvoetbaltoernooi. Een sportief evenement waarbij young professionals van bedrijven en vmbo- scholieren teams vormen. Wij proberen hiermee twee werelden bij elkaar brengen die elkaar niet als vanzelfsprekend weten te vinden. Al voetballend willen wij maatschappelijke verschillen overbruggen!

Meer dan twintig teams nemen het jaarlijks tegen elkaar op in een felle strijd om de hoofdprijs, een VIP bezoek aan de Amsterdam Arena. Na de thuiswedstrijd van afgelopen jaar op de Zuidas, spelen de bedrijven dit jaar uit bij het Calvijn College. Wij dagen bedrijven op de zuidas uit mee te doen aan dit unieke toernooi vol bijzondere ontmoetingen. Het is niet alleen een ontzettend sportief teamuitje voor de young professionals, maar ook nog eens een dag waarop zij hun maatschappelijke betrokkenheid vergroten!

Er zijn nog een aantal plekken over voor deze bijzondere dag! Interesse? mail naar; Straatvoetbaltoernooi@denieuwepoort.org

Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar: 

Eerstvolgende evenementen

 
28 mrt
20:30 - 22:00, Amsterdam

Boekpresentatie Elite gezocht

Lees verder
 
4 apr
19:00 - 20:00, Amsterdam

Elite gezocht.. elite gevonden!

Lees verder