Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Voor je het weet, heb je een date!

Na het daverende succes van de afgelopen jaren, vieren we ook dit jaar weer een speciale Valentijnsdag!

Tijdens deze dag vormen young professionals en senioren een paar en gaan ze een dagje met elkaar op stap! Deze Valentijnsdag staat volledig in het teken van de ontmoetingen tussen jong en oud.

Waarom een dag met jong en oud?
Young professionals hebben in toenemende mate behoefte aan ontsnapping uit het drukke en stressvolle werkleven, maar weten niet precies hoe ze dat moeten aanpakken. Ervaringen en herinneringen van senioren bieden daartoe de uitgelezen mogelijkheid.

Ouderen daarentegen voelen zich soms eenzaam. Daarbij komt het regelmatig voor dat ze zonder familie en/of levenspartner door het leven gaan. Tegelijkertijd hebben ouderen, zeker Amsterdamse, een scala aan interessante verhalen paraat en nemen ze absoluut geen blad voor de mond.

Dynamo ondersteunt De Nieuwe Poort bij het bereiken van ouderen.

Wat gaan we doen?
In 2019 ontmoeten young professionals en senioren elkaar op zaterdag 9 februari in De Nieuwe Poort. De dag begint met een feestelijke lunch. Na een korte kennismaking worden de matches gemaakt en vertrekken de koppels in kleine groepjes naar hun activiteit. Aan het eind van de dag komt iedereen terug naar De Nieuwe Poort voor een afsluitende borrel.

Wat zijn de kosten?
Zoals een echte gentleman/women betaamt, worden de kosten betaald door de jongeren. Schade? €15. Wat krijg je ervoor terug? Naast een lunch, uitje en borrel, vooral veel wijze levenslessen en mooie verhalen van je date.

 

Aanmelden:

Voor young professionals klik hier om je aan te melden.

 

Senioren kunnen zich aanmelden door te mailen naar valentijn@denieuwepoort.org of door te bellen naar 020 337 69 19

 

Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar:

 

Eerstvolgende evenementen

 
18 jun
19:00 - 21:00, Rotterdam

Nieuwkomers ontmoetingsdiner

Lees verder
 
19 jun
19:30 - 21:30, Amsterdam

De Zeven Vette Jaren

Lees verder