Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Voor je het weet, heb je een date!

Na het daverende succes van de afgelopen jaren in Amsterdam vieren we ook dit jaar weer een speciale Valentijnsdag!

Tijdens deze dag vormen young professionals en senioren een paar en gaan ze een dagje met elkaar op stap! Deze Valentijnsdag staat dus volledig in het teken van de ontmoetingen tussen jong en oud.

Waarom een dag met jong en oud?
Young professionals hebben in toenemende mate behoefte aan ontsnapping uit het drukke en stressvolle werkleven, maar weten niet precies hoe ze dat moeten aanpakken. Ervaringen en herinneringen van senioren bieden daartoe de uitgelezen mogelijkheid.

Ouderen daarentegen voelen zich soms eenzaam. Daarbij komt het regelmatig voor dat ze zonder familie en/of levenspartner door het leven gaan. Tegelijkertijd hebben ouderen, zeker Amsterdamse, een scala aan interessante verhalen paraat en nemen ze absoluut geen blad voor de mond.

Dynamo ondersteunt De Nieuwe Poort bij het werven van ouderen.

Wat gaan we doen?
In 2017 ontmoeten young professionals en senioren elkaar op zaterdag 11 februari in De Nieuwe Poort. De dag begint met een feestelijke lunch. Na een korte kennismaking worden de matches gemaakt en vertrekken de koppels in kleine groepjes naar hun activiteit. Aan het eind van de dag komt iedereen terug naar De Nieuwe Poort voor een afsluitende borrel.

Wat zijn de kosten?
Voor de senioren zijn er geen kosten aan de dag verbonden, we gaan ervan uit dat de lunch/borrel en de middagactiviteit lady- of gentlemanlike betaald worden door de jongere.

Aanmelden
Wil je aanmelden via de link in de linkerkolom? Zo weten wij op hoeveel personen we kunnen rekenen. Op de website van Eventbrite worden de benodigde gegevens verzameld. Bedankt!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan ook aan voor de Valentijnsdag op Facebook.

Aanmelden:

Klik hier om je aan te melden.

Eerstvolgende evenementen

 
28 mrt
20:15 - 21:45, Rotterdam

Carrièrecollege

Lees verder
 
28 mrt
20:30 - 22:00, Amsterdam

Het Verhaal van Pasen door Ruben van Zwieten – Amsterdam

Lees verder