Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Traditiegetrouw viert De Nieuwe Poort Pasen met een verhaal. Een toegewijd, persoonlijk verhaal waarin Ruben van Zwieten reflecteert op het leven.

Dit jaar gaat Ruben het met je hebben over de weg van vrede. Deze weg vraagt om telkens opnieuw met zachte krachten een nieuw begin te maken! Sta ook op tegen de harde krachten in de samenleving!

U bent van harte uitgenodigd voor deze viering. Ons huis kan niet vol genoeg zijn en staat open voor iedereen. Schroom dan ook niet om vrienden en familie mee te nemen. Toegang tot deze avond is gratis, maar in verband met de organisatie stellen wij het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. Wij reserveren dan een plek voor u in onze herberg!

Het Verhaal van Pasen vindt plaats in de Thomaskerk in Amsterdam. Zoals elk jaar is er voorafgaand aan Het Verhaal van Pasen een speciaal buffet in De Nieuwe Poort. Het buffet staat klaar vanaf 18.00 uur en kost 30 euro per persoon, inclusief drankjes. Na afloop vieren we Het Verhaal met een borrel in De Nieuwe Poort.

Indien uw organisatie / bedrijf n.v.t is kunt u hier een x neerzetten. 

Aanmelden voor Het Verhaal van Pasen door Ruben van Zwieten – Amsterdam

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
28 mrt
20:30 - 22:00, Amsterdam

Boekpresentatie Elite gezocht

Lees verder
 
4 apr
19:00 - 20:00, Amsterdam

Elite gezocht.. elite gevonden!

Lees verder