Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

“Stel: het literaire verhaal van Pasen is anders dan een historisch verhaal over opstanding van een man ergens in de geschiedenis lang geleden. Waar en wie vertelt ons dan nog over de symbolische zeggingskracht van Het Verhaal van Pasen!?!”

Traditiegetrouw viert De Nieuwe Poort op geheel eigen wijze Het Verhaal van Pasen. Een geëngageerd en persoonlijk verhaal, afgewisseld met muziek, waarbij Ruben van Zwieten reflecteert op de huidige tijd. 

Je bent van harte uitgenodigd voor deze viering. Ons huis kan niet vol genoeg zijn en staat open voor iedereen. Schroom dan ook niet om vrienden en familie mee te nemen. Toegang tot deze avond is gratis, maar in verband met de organisatie stellen wij het op prijs als je het aanmeldformulier invult. Na afloop vieren we Het Verhaal met een borrel in De Nieuwe Poort.

Het Verhaal van Pasen vindt plaats in de Thomaskerk, Pr Irenestraat 36 in Amsterdam. Zoals altijd kan je voorafgaand aan Het Verhaal van Pasen dineren in De Nieuwe Poort. Voor €32,50 krijg je een speciaal driegangendiner. Vanaf 18.00 uur ben je welkom, waarna we om 18.30 de eerste gang uitserveren. Wil je graag mee dineren? Geef dan aan in het formulier of je hier gebruik van wil maken. Heb je een allergie of ben je vega geeft dit dan ook aan. 


Crème van broccoli, gemarineerde beukzwammen, peccorino, linzen en schuim van mosterd

***

Gestoofd lamsvlees met gerookte aardappelpuree, peulgroenten en saus van rozemarijn

***

Panna Cotta van tonkabonen met roodfruitcompote en yoghurtijs

 


Indien uw organisatie / bedrijf n.v.t is kunt u hier een x neerzetten. 

Aanmelden voor Het Verhaal van Pasen in Amsterdam

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
18 jun
19:00 - 21:00, Rotterdam

Nieuwkomers ontmoetingsdiner

Lees verder
 
19 jun
19:30 - 21:30, Amsterdam

De Zeven Vette Jaren

Lees verder