Social Kitchen Amsterdam en Rotterdam

Traditiegetrouw viert De Nieuwe Poort op geheel eigen wijze Het Verhaal van Pasen. Een geëngageerd en persoonlijk verhaal, afgewisseld met muziek, waarbij Ruben van Zwieten reflecteert op de huidige tijd. 

Je bent van harte uitgenodigd voor deze viering. Ons huis kan niet vol genoeg zijn en staat open voor iedereen. Schroom dan ook niet om vrienden en familie mee te nemen. Toegang tot deze avond is gratis, maar in verband met de organisatie stellen wij het op prijs als je het aanmeldformulier invult. 

Het Verhaal van Pasen vindt plaats in de Woestijn van De Nieuwe Poort, direct naast het café-restaurant van De Nieuwe Poort in Rotterdam. Zoals altijd is er voorafgaand aan Het Verhaal van Pasen een speciaal buffet in De Nieuwe Poort. Het buffet staat klaar vanaf 18.00 uur en kost 30 euro per persoon, inclusief drankjes. Geef in het formulier hiernaast aan of je hier gebruik van wilt maken of niet. Na afloop vieren we Het Verhaal met een borrel in De Nieuwe Poort.

“Stel: het literaire verhaal van Pasen is anders dan een historisch verhaal over opstanding van een man ergens in de geschiedenis lang geleden. Waar en wie vertelt ons dan nog over de symbolische zeggingskracht van Het Verhaal van Pasen!?!”

Indien uw organisatie / bedrijf n.v.t is kunt u hier een x neerzetten. 

Aanmelden voor Het Verhaal van Pasen in Rotterdam

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
7 mrt
19:00 - 20:00, Amsterdam

The Purpose and Future of Work

Lees verder
 
14 mrt
13:00 - 14:00, Amsterdam

Extern: Carrière Coach Café inloopspreekuur & C.V. check

Lees verder