Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Het is zover: 2018 is aangebroken! En hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan door gelijk een goed voornemen waar te maken? Want een keer vrijwilligerswerk doen, wie heeft dat nou niet op zijn to-do-lijstje staan? Dit is je kans. Kom 8 februari naar De Nieuwe Poort en word buddy van een kwetsbaar kind of jongere. Ga samen op pad, leer van elkaar en ervaar hoe fijn het is om je belangeloos in te zetten voor een ander.

Samen met Nederland Cares, IMC Weekendschool, Big Brothers Big Sisters en Giving Back organiseert De Nieuwe Poort op donderdag 8 februari een speciale vrijwilligersavond. Op deze bijeenkomst spreekt professor Meindert Flikkema* over leiderschap als beloning voor behulpzaam zijn, hoe je door anderen te helpen en te dienen een ware leider kunt worden. Hoe je als je het vermogen ontwikkelt om anderen (echt) te helpen, je hard op weg bent om te leiden door te dienen. Verder wordt er gesproken over de waarde van vrijwilligerswerk, vertellen jongeren over het belang van hun buddy en gaan we met elkaar in gesprek over het effect van mentorschap op beide partijen. We sluiten de dag af met een vrijwilligersmarkt met swingende muziek en een borrel.

Programma 8 februari 2018
18.30 – 19.00 uur Ontvangst
19.00 – 19.15 uur Opening door Ruben van Zwieten en Yacht
19.15 – 19.30 uur Spreker Meindert Flikkema
19.30 – 20.00 uur Dialoog met vrijwilligers en jongeren initiatieven onder leiding van Meindert Flikkema
20.00 – 21.30 uur Borrel & vrijwilligersmarkt
21.30 uur Einde

*Dr. Meindert Flikkema is Associate Professor aan de School of Business and Economics (SBE) van de VU. Hij won de Van der Duyn Schouten VU Onderwijsprijs in 2015, drie keer de SBE Onderwijsprijs, en was in 2016 genomineerd voor de Nationale Onderwijsprijs. Ook is hij auteur van het boek ‘Sense of Serving’ (2016).

 

Aanmelden voor Vrijwilligersbijeenkomst Jongeren, Werk en Hoop

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Overige personen

Eerstvolgende evenementen

 
30 jan
18:30 - 20:30, Rotterdam

Table of Brotherhood – Ontmoet eens een ander

Lees verder
 
8 feb
13:00 - 14:00, Amsterdam

Carrière Coach Café inloopspreekuur & C.V. check

Lees verder