Woensdag

15/12/21

20:30 - 21:45

Het Verhaal van Kerst – Amsterdam

De Nieuwe Poort

Het Verhaal van Kerst

Het jaar 2021 vraagt veel van ons allen. Een jaar waarin onzekerheid troef is, waarin we niet alleen afstand moeten houden van elkaar, maar ook afstand moeten doen van gemaakte plannen.

Nu de bladeren weer van de bomen vallen, regenachtige dagen zich na elkaar volgen en het met de dag kouder wordt, is het weer tijd om na te denken over een van de mooiste feesten van het jaar. De tijd van het jaar waarin we even stilstaan bij de mensen die we om ons heen hebben. De dagen waarbij waardering, liefde en dankbaarheid, maar ook reflectie en bezinning centraal staan, Kerst.

De Nieuwe Poort viert Kerst op geheel eigen wijze met Het Verhaal van Kerst op woensdag 15 december in de Thomaskerk in Amsterdam. Een geëngageerd en persoonlijk verhaal, afgewisseld met muziek, waarbij we reflecteren op de huidige tijd.

We verzorgen een speciaal driegangenmenu in De Nieuwe Poort in Amsterdam voorafgaand aan Het Verhaal van Kerst. Na afloop vieren we het verhaal met een borrel in De Nieuwe Poort.

In verband met de organisatie stellen wij het op prijs als je je van tevoren aanmeldt voor dit event.

Waar:                    De Thomas, Prinses Irenestraat 36, Amsterdam
Wanneer:             15 december 2021, 20.30 uur
Prijs event:          Gratis
Menu:                   Driegangenmenu, invulling nog onbekend
Reserveren:         Reserveer via het reservering formulier op de website.

Ben je ook graag bij het driegangenmenu aanwezig? Geef dit aan in het veld “opmerkingen”. Vermeld hier “Diner + <aantal personen>”.

> Impressie het verhaal van kerst 2019

Deel dit evenement!