Woensdag

13/04/22

20:30

Het Verhaal van Pasen – Amsterdam

De Nieuwe Poort

Het Verhaal van Pasen

In verband met het Covid-19 virus gaat Het Verhaal van Pasen tot onze spijt in 2021 niet door. U kunt zich wel alvast aanmelden voor Het Verhaal van Pasen 2022 via het reserveringsformulier.

De feestdagen zijn in Nederland vooral vrije dagen van werk geworden. Maar wat vieren we als mensen met de Paasdagen nu precies? De Nieuwe Traditie van De Nieuwe Poort legt het je op traditionele én moderne wijze uit. Het wordt een soort stand up college. Hoe gaat dat literaire verhaal uit die eeuwenoude culturele bibliotheek ook alweer? Wat betekenen de symbolen en wat zijn de diepere lagen? Ruben van Zwieten weet die oude verhalen als geen ander te koppelen aan de actualiteit en te betrekken op ons leven en samenleven nu.

Sta op en ga! Kom en laat het verrassend in alle rust op je toekomen en ga geïnspireerd in gezonde onrust weer naar buiten!

We verzorgen een speciaal driegangenmenu in De Nieuwe Poort in Amsterdam voorafgaand aan Het Verhaal van Pasen. Na het putten uit de inspiratiebron van verhaal en muziek, vind er een borrel plaats in De Nieuwe Poort waar volop gelegenheid tot ontmoeting is.

Waar:                    De Thomas, Pr. Irenestraat 36, Amsterdam
Wanneer:             13 april 2022, 20.30 uur
Prijs event:          Gratis
Menu:                   Driegangenmenu, invulling nog onbekend
Reserveren:         Reserveer via het reservering formulier op de website.

In verband met de organisatie stellen wij het op prijs als je je van tevoren aanmeldt voor dit event.

Ben je ook graag bij het driegangenmenu aanwezig? Geef dit aan in het veld “opmerkingen”. Vermeld hier “Diner + <aantal personen>”.

Locatie diner
De Nieuwe Poort
Claude Debussylaan 2
Amsterdam

Locatie Het Verhaal
De Thomas
Pr. Irenestraat 36
Amsterdam

Deel dit evenement!