Maandag

09/12/19

18:00 - 20:00

Nieuwe Buren ‘Buurt Diner’

De Nieuwe Poort

Buurt Diner

Stichting Nieuwe Buren organiseert in samenwerking met partners het derde Nieuwe Buren ‘Buurt Diner’ in Rotterdam na het succes van vorige edities. Hier komen Nederlanders en Nieuwe Nederlanders (statushouders) bij elkaar op een laagdrempelige en gezellige manier.

Het initiatief van Nieuwe Buren is ontstaan uit de ambitie om de integratie van Nieuwe Nederlanders in Nederland samen te realiseren en leuker te maken. Wij matchen Nederlanders & Nieuwe Nederlanders om bij elkaar thuis te dineren en op deze manier wederzijds begrip en respect te realiseren.

Nieuwe Buren nodigt jullie uit om bij elkaar te komen voor een sfeervol diner op 9 december van 18.00u tot 21.00u bij De Nieuwe Poort op Weena 711 in Rotterdam.

Nieuwe Buren en De Nieuwe Poort geloven beide in de kracht van ontmoeting en verbinding. We verwelkomen jullie daarom graag op deze avond vol gezelligheid, waarna je altijd vrijblijvend deze gezelligheid bij elkaar thuis voort kunt zetten.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in. Er word een kleine bijdrage gevraagd van 5 euro.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen: projectnieuweburen@gmail.com. We hopen je een warm welkom te heten op 9 december,

Nieuwe Buren team
https://projectnieuweburen.nl/

Deel dit evenement!