Woensdag

27/11/19

20:15 - 21:30

Ruben van Zwieten en Jeroen Smit in gesprek

De Nieuwe Poort

Het geld & het goede & het geld

De Nieuwe Poort en The New University slaan de handen ineen tijdens deze avond. Ruben van Zwieten gaat in gesprek met journalist & schrijver Jeroen Smit, over het geld & het goede & het geld in De Nieuwe Poort op de Zuidas.

Jeroen was onlangs te gast bij De Wereld Draait Door om te vertellen over zijn boek Het Grote Gevecht & het eenzame gelijk van Paul Polman, over de Unilever-topman. Op 27 november zullen we met Jeroen wederom hierover in gesprek gaan. Het belooft een enerverende avond te worden.

Bekijk de impressie van Jeroen te gast bij DWDD hier.

The New University
The New University is een 21e eeuwse businessschool die de behoefte aan zingeving en purpose van de huidige en komende generaties wél begrijpt. Voor iedereen die vanuit een nieuwe invalshoek naar de maatschappij wil kijken. Met onze programma’s kom je tot waardevolle, nieuwe inzichten. The New University biedt een kans op reflectie, op het bekijken van werk en leven vanuit een andere invalshoek. Een mogelijkheid om dieper na te denken over waar je mee bezig bent en of het je genoeg voldoening geeft. Bekijk ons aanbod 

De Nieuwe Poort
De Nieuwe Poort is een plek waar iedereen terecht kan. Het zakelijke publiek van de Zuidas (Amsterdam) en het Central District (Rotterdam) vindt er een ruim aanbod aan zalen, maar ook rust en reflectie. Er is plek voor lezingen en debat, en je kunt er mensen ontmoeten die je normaal gesproken niet zomaar tegen het lijf zou lopen. Natuurlijk kun je ook gewoon binnenstappen voor een hapje en een drankje. Maar weet dat je koffie is gebrand door de ex-gedetineerden van Heilige Boontjes, je lunch wordt bereid door in house opgeleide koks met een afstand tot de arbeidsmarkt en je wijn wordt ingeschonken door een gastheer die in de vluchtelingenkampen op Lesbos werkte.

Deel dit evenement!