Zondag

15/12/19

17:30 - 20:30

Sobremesa Sunday

Extern evenement

Sobremesa Sunday

Ayla en De Nieuwe Poort slaan de handen ineen voor een kerstmenu waar delen centraal staat.

De maand december staat in het teken van samenkomen, eten en genieten, maar ook van onbaatzuchtigheid en vrijgevigheid. Bij Ayla staat shared dining, het samen eten en delen van gerechten, centraal en bij De Nieuwe Poort leeft de overtuiging dat de wereld een betere plek wordt als we voor elkaar zorgen; beiden geloven in de kracht van ontmoeting. De Kerstmaand is de uitgelezen kans om deze elementen samen te laten komen. Daarom hebben Ayla en De Nieuwe Poort de handen ineengeslagen voor de Sobremesa Sunday.

Op 15 december kunt u bij Ayla terecht voor de Sobremesa Sunday, naar de Spaanse traditie van het natafelen; de sobremesa. Hier serveert Ayla een vijf gangen kerstmenu met wijnarrangement aan een lange tafel, waarbij ontmoeting, het delen van gerechten en verhalen centraal staan.

Bij het reserveren van het Sobremesa Sunday vijf gangen kerstmenu draagt u actief bij aan deze missie. Bij uw couvert reserveert u namelijk ook een menu voor iemand die niet de middelen heeft om zelfstandig een diner als dit aan te gaan, denk hierbij aan een bijstandsmoeder, een eenzame oudere of een vluchteling*. Tijdens de Sobremesa Sunday komen we allen samen om onder het genot van het diner de tafel met elkaar te delen en inspirerende ontmoetingen en gesprekken aan te gaan.

Er zijn een beperkt aantal couverts beschikbaar. Bij hoge animo zal een tweede diner georganiseerd worden op locatie van De Nieuwe Poort Rotterdam, Weena 711.

Waar:                       Ayla, Kruisplein 153, Rotterdam
Wanneer:                15 december 2019 (17:30 – 20:30)
Prijs:                        €100,- voor twee couverts (5 gangen + wijnarrangement)
Reserveren:            Reserveren kan via deze link of via de button

Deel dit evenement!