Eten in Amsterdam

Eten verbindt. Door samen te eten vorm je een band die sterker is dan sociale, culturele of maatschappelijke verschillen. Bij De Nieuwe Poort hechten we waarde aan wat er op ons bord ligt. En aan de mensen die zorgen dat het daar belandt. Ons restaurant is een unieke plaats in het zakelijk hart van Amsterdam: de Zuidas. Ben je op zoek naar een bijzondere plek om te eten op de Zuidas? De Nieuwe Poort verrast je graag!

De Nieuwe Poort

De Nieuwe Poort is een restaurant en sociale werkplaats. Wij laten graag zien dat er bijzondere dingen kunnen gebeuren als mensen zich voor elkaar openstellen. In ons restaurant kun je je laten verrassen door de gerechten uit onze Social Kitchen. Proef ook eens de koffie van onze barista’s of sluit je werkdag af met een gezellige borrel. Eten op de Zuidas kan gedurende de hele werkweek aangezien ons restaurant van maandag t/m vrijdag de hele dag is geopend.

Kerst arrangement

Bij De Nieuwe Poort hebben we de perfecte manier gevonden om de gezelligheid van de feestmaanden te combineren met maatschappelijk engagement. Dankzij ons deskundige team zal het je aan gastvrijheid, kwaliteit en zorg niet ontbreken. Zo hebben we diverse zalen voor een plenaire sessie, maar ook kleinere break out ruimtes om bij elkaar te komen. Het is mogelijk om een private dining met kerstmenu bij ons te organiseren, of misschien zit je liever met het gezelschap in ons restaurant.

meer informatie

 

Reserveer een tafel

Menu

Genieten van geweldig eten op de Zuidas? Op onze kaart vind je een combinatie van vertrouwde klassiekers en moderne cuisine. Alles met zorg en aandacht bereid in de Social Kitchen.

Bekijk het menu

Verhalen

Een groot deel van ons team heeft – om wat voor reden dan ook – een afstand tot de arbeidsmarkt. Of dat nu een taalbarrière is, een leven met veel tegenslagen of het resultaat van een moeilijke start… iedereen heeft een verhaal.

Lees onze verhalen

Bamba, Kok

Lees meer

Amir, Kok

Lees meer
Image alt

Borrelen op de Zuidas

De werkweek afsluiten met collega’s, bijpraten met een oude vriend, in een hoek kruipen met een goed glas wijn en een boek… borrelen is altijd een goed idee. Zeker met onze mooie dranken en smakelijke bites.

Leveranciers

We kiezen onze leveranciers met zorg. We hechten namelijk niet alleen waarde aan de beste producten, ook aan het verhaal achter een onderneming. Onze leveranciers zijn stuk voor stuk sociale ondernemingen met een inspirerend gedachtegoed.

Lees meer

Wil je binnenkort bij ons komen eten? Boek hier alvast een tafel.