Eten in Rotterdam

Eten verbindt. Door samen te eten vorm je een band die sterker is dan sociale, culturele of maatschappelijke verschillen. Bij De Nieuwe Poort hechten we waarde aan wat er op ons bord ligt. En aan de mensen die zorgen dat het daar belandt.

Reserveer een tafel

Menu

Op onze kaart vind je een combinatie van vertrouwde klassiekers en moderne cuisine. Alles met zorg en aandacht bereid in de Social Kitchen.

 

 

Bekijk ons menu

Verhalen

Een groot deel van ons team heeft – om wat voor reden dan ook – een afstand tot de arbeidsmarkt. Of dat nu een taalbarrière is, een leven met veel tegenslagen of het resultaat van een moeilijke start… iedereen heeft een verhaal.

Lees onze verhalen

Bamba, Kok

Lees meer

Amir, Kok

Lees meer
Image alt

Borrelen

De werkweek afsluiten met collega’s, bijpraten met een oude vriend, in een hoek kruipen met een goed glas wijn en een boek… borrelen is altijd een goed idee. Zeker met onze mooie dranken en smakelijke bites.

 

 

 

Leveranciers

We kiezen onze leveranciers met zorg. We hechten namelijk niet alleen waarde aan de beste producten, ook aan het verhaal achter een onderneming. Onze leveranciers zijn stuk voor stuk sociale ondernemingen met een inspirerend gedachtegoed.

Lees meer

Wil je binnenkort bij ons komen eten? Boek hier alvast een tafel.