Menu

lunch en diner

Het menu van Restaurant De Nieuwe Poort wisselt regelmatig. Het menu van Restaurant De Nieuwe Poort bestaat uit kwalitatief hoogwaardige klassiekers die in een modern jasje zijn gestoken. Eten bij De Nieuwe Poort is een belevenis. Onze chefs maken elke dag verse gerechten van eerlijke producten met smaak.

Bekijk onze lunch- en dinerkaart.  English menu.

 Klik hier om te reserveren.

 

Borrel

Na een lange dag brainstormen of aan het einde van een lange workshop is een borrel aan de bar de beste afsluiting van de dag. Onze keuken maakt graag verschillende borrelhapjes voor uw gezelschap. 

Bekijk hier onze borrelkaart.

Click here for English.

Dranken

Wij schenken koffie met een verhaal. Heilige Rotterdamse Boontjes (HRBK) is een project dat ontwikkeld is door Marco den Dunnen en Rodney van den Hengel. Het doel van dit project is (kansarme) jongeren uit Rotterdam aan het werk te krijgen. Koffie is het middel wat hierbij wordt ingezet. Heilige Rotterdamse Boontjes is een echte Rotterdamse speciality koffie. Binnen een 50 weken durend traject worden jongeren onder andere geschoold in het vak van koffiebrander, barista, distributeur en verkoper van deze koffie. Het doel is dat de jongeren aan het eind van het traject over het juiste arbeidsethos beschikken, wat hen in staat stelt toe te treden tot de Rotterdamse arbeidsmarkt.

Er is de mogelijkheid om uit diverse frisdranken te kiezen. De hele borrelkaart kan je hier bekijken.

Naast de huiswijn heeft De Nieuwe Poort een uitgebreide wijnkaart met voornamelijk biologisch of biodynamische wijnen. Tevens kunnen wij uw diner voorzien van een bijpassend wijnarrangement, vanaf €15 per persoon