Kerst bij De Nieuwe Poort

Nu de bladeren weer van de bomen vallen en regenachtige dagen zich na elkaar volgen, is het weer tijd om na te denken over een van de mooiste feesten van het jaar: Kerst!

De tijd van het jaar waarin we even stilstaan bij de mensen die we om ons heen hebben. De dagen waarbij waardering, liefde en dankbaarheid, maar ook reflectie en bezinning centraal staan.

Vandaar dat wij graag meedenken om de feestdagen voor iedereen zo bijzonder mogelijk te maken. Zo  hebben wij verschillende mogelijkheden om je kerstevent bij ons te vieren en organiseren we zelf ook een paar feestelijke avonden. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden.

Vier je kerstevent bij ons

Photo Christmas Dinner

Kerst betekent voor veel organisaties borrels, kerstdiners, nieuwjaarsrecepties en nog veel meer gezelligs. Dankzij ons deskundige team zal het je aan gastvrijheid, kwaliteit en zorg niet ontbreken. En helemaal mooi: samen met jou kunnen we echt verschil maken. Want door je kerstevent bij ons te organiseren kunnen wij uiteindelijk weer meer mensen opleiden die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Neem snel contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

mail ons

Ons shared dining kerstdiner

December is een echte feestmaand, een maand van samenkomen, samen eten, genieten én samen delen. Bij De Nieuwe Poort organiseren we daarom een shared dining kerstdiner. Letterlijk, want dit diner deel je met tafelgasten voor wie een uitgebreid kerstdiner niet vanzelfsprekend is. Een oudere die alleen is tijdens de feestdagen bijvoorbeeld. Of iemand die naar Nederland is gevlucht en hier nog geen bestaan heeft opgebouwd. Of een alleenstaande vader of moeder in de bijstand. Samen met anderen geniet je aan onze grote tafels met meerdere tafelgenoten van een heerlijk vijfgangendiner mét wijnarrangement. Reserveer nu op donderdag 12 december voor ons kerstdiner in Amsterdam. In Rotterdam hebben we hiervoor de handen ineen geslagen met restaurant Ayla op zondag 15 december, Sobremesa sunday.

Ik ben bij het shared kerstdiner Amsterdam

Ik ben bij Sobremesa Rotterdam

Vier Het Verhaal van Kerst

De Nieuwe Poort viert wederom dit jaar Kerst op geheel eigen wijze met Het Verhaal van Kerst.
Een geëngageerd en persoonlijk verhaal, afgewisseld met muziek, waarbij we reflecteren op de huidige tijd.

We vieren dit op vrijdag 13 december in De Nieuwe Poort, Rotterdam en op woensdag 18 december in Amsterdam. We verzorgen een speciaal driegangenmenu in De Nieuwe Poort in Amsterdam voorafgaand aan Het Verhaal van Kerst. Reserveer nu snel als je hierbij wilt zijn.

Ik ben erbij in Amsterdam 

Ik ben erbij in Rotterdam

Mocht je op beide data niet kunnen, dan is er nog een optie om Het Verhaal van Kerst donderdag 12 december in Bussum bij te wonen.