Onze Leveranciers

We kiezen onze leveranciers met zorg. We hechten namelijk niet alleen waarde aan de beste producten, ook aan het verhaal achter een onderneming. Onze leveranciers zijn stuk voor stuk sociale ondernemingen met een inspirerend gedachtegoed.

Image alt

KoeckeBackers

Koeckebackers maakt bijzonder goeie koeck, zeker. Maar die koeck is eigenlijk niet meer dan een hulpmiddel. Het gaat er vooral om jongvolwassenen een plek te geven die al een tijdje buitenspel staan. Mensen die in de bijstand zitten maar eigenlijk wel weer op weg willen, bijvoorbeeld. Die net als KoeckeBackers het avontuur aan willen gaan en zichzelf heel goed willen leren kennen. Wij serveren de koeckjes van KoeckeBackers bij onze warme dranken in de vestiging op de Zuidas.

Website

Image alt

Brouwerij De 7 Deugden

Bij Brouwerij De 7 Deugden werken mensen met een beperking. Mensen die nergens anders aan de slag komen. De brouwerij vraagt niet wat mensen mankeert, maar wat ze kunnen. Vaak blijkt in de loop van de tijd waar hun kracht ligt. Dat is een pijnlijk proces, maar ze doen het wel. En dat vergt moed. De 7 Deugden brouwt bieren met uitgesproken smaken die je niet snel vergeet. Een smakelijke combinatie met de maaltijd of een kaasplankje!

Website

Image alt

Bakkerswerkplaats

Bakkerswerkplaats geeft mensen een kans die in een normale werkomgeving niet meekomen. Omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn, even niet de druk van gewoon werk aan kunnen of net iets langzamer werken. In de Bakkerswerkplaats leren zij de finesses van het bakkersambacht. Wij serveren hun smakelijke boerenbrood in onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Meer proeven? Bakkerswerkplaats heeft een winkel in Rotterdam…

Website

Image alt

Heilige Boontjes

Koffie met een verhaal. Heilige Boontjes krijgt (kansarme) Rotterdamse jongeren aan het werk. Koffie is het middel dat hierbij wordt ingezet. In een vijftig weken durend traject worden jongeren onder andere geschoold in het vak van koffiebrander, barista, distributeur en verkoper. Na die periode hebben ze het benodigde ethos om de arbeidsmarkt op te gaan. Je proeft de koffie van Heilige Boontjes in onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. De koffie is ook te koop in hun webwinkel en de vestigingen in Rotterdam-West.

Website

Image alt

Appeltaart Imperium

Het Haarlemse Appeltaart Imperium bakt niet alleen de heerlijkste appeltaarten, het is ook een sociale onderneming. Appeltaart Imperium begeleidt bij de dagbesteding en re-integratie van mensen uit de geestelijke gezondheidszorg en de verslavingszorg. Het team bestaat uit zo’n veertig enthousiaste bakkers, die ondersteund worden door deskundige collega’s. Zo bouwen ze vakkennis op en leren ze (opnieuw) functioneren in een professionele werkomgeving.

Website