Locatieverhuur bij De Nieuwe Poort

Heb je binnenkort een vergadering of andere activiteit gepland? De Nieuwe Poort biedt locatieverhuur aan in Amsterdam. Wij beschikken over verschillende zalen met variabele capaciteit welke gebruikt kunnen worden voor locatieverhuur in Amsterdam en in Rotterdam. De Nieuwe Poort heeft zes zalen te huur in Amsterdam en we hebben er drie beschikbaar in Rotterdam. Onze locaties bieden een fijne atmosfeer voor professionals die bij ons gebruik willen maken van verschillende inspirerende ruimtes.

Locatieverhuur Amsterdam

Amsterdam Zuidas

Midden in de drukte van de Zuidas biedt De Nieuwe Poort een rustige locatie voor je bijeenkomst. Wij hechten waarde aan gastvrijheid en persoonlijk contact. Dit staat bij ons zeer centraal tijdens het begeleiden van je vergadering of evenement. Mensen die moeilijker meekomen in de maatschappij vinden bij ons een tweede kans en nieuwe uitdagingen. Wil je meer te weten komen over ons personeel? Je kunt altijd binnenlopen voor een goed gesprek, een heerlijke kop koffie of een uitgebreide lunch van de Social Kitchen.

Nieuwe Poort Amsterdam

Kom in contact

Mocht je vragen hebben over het reserveren van een vergadering of het plannen van een receptie: wij vertellen je graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De Nieuwe Poort. Heb je speciale wensen, laat het ons vooral weten. Wij denken graag met je mee.