Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

WORDT HET LEVEN DOOR HET LOT BEPAALD?

Is het door het lot bepaald dat ik vandaag hier opgevouwen zit in deze preekstoel die Ruben zo mooi heeft opgesnord? Niet helemaal gemaakt voor mijn lengte, maar andere Meester predikers voor mij, met een vergelijkbaar postuur, hebben zich ook op dit bankje gefrommeld en zijn instaat geweest een mooi verhaal te brengen. Was het toeval dat ik in de zomer van 2013 in de NRC las over een predikant op de Zuid As in Amsterdam? Niet echt zou je kunnen zeggen want ik lees iedere dag de NRC en dat Ruben daar een keer in zou staan is ook niet onverwacht. Maar het is het natuurlijk wel! Het leidde ertoe dat ik door het artikel geïntrigeerd raakte en hem daarna opbelde om te vragen of hij zijn verhaal in Rotterdam wilde vertellen. Hij zei nog ja ook. De rest is geschiedenis en hier zitten we nu met z’n allen…..Lees verder.

Bekijk hier de foto’s van de preek van Jan Valkier.

28 feb
Actueel

‘Wij herkennen onszelf in elkaar’

Lees verder
22 feb
Actueel

Opinie: Donutbedrijven voor de jeugd

Lees verder