Horeca & zaalverhuur

Amsterdam & Rotterdam

Hoe ben ik gevormd en wat heeft dat voor een invloed gehad op de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven tot nu?

Ik ben geboren in een stabiel gezin met een oudere broer en zus. Mijn vader maakte een mooie carrière bij vliegtuigfabriek Fokker en maakte als financieel en personeelsdirecteur het nodige mee, hetgeen ’s avonds bij het diner regelmatig ter sprake kwam. Dat er zorgen waren of de salarissen de komende maand konden worden betaald of het feit dat er, ondanks de financiële zorgen bij het bedrijf, geen van de 1.000 ingenieurs overbodig was, om zodoende kosten te sparen. Van mijn vader heb ik de degelijke en integere kant van zakendoen meegekregen en het belang om verstandig om te gaan met het grootste kapitaal, namelijk mensen, en met geld…… Lees verder 

Bekijk hier de foto’s van de preek van Michiel Muller.

22 feb
Actueel

Opinie: Donutbedrijven voor de jeugd

Lees verder
15 feb
Actueel

‘Jongeren mogen altijd vanaf de zijlijn meedoen, maar nooit het echte spel spelen’

Lees verder