Team

Maak kennis met de mensen die elke dag hard werken om ons huis voor ontmoeting en inspiratie draaiende te houden. Zowel voor als achter de schermen.

Bestuur

Ruben van Zwieten

Oprichter/Initiator

Predikant, oprichter van De Nieuwe Poort en door NRC en de Volkskrant verkozen tot een van de meest invloedrijke mensen van de toekomst.

Simone Heidema

Penningmeester

Oprichter en CEO van CPI. Ze zit in de Top 100 vrouwelijke ondernemers, is een gekwalificeerd auditor en werkte wereldwijd als adviseur en CFO.

Merijn Veldman

Bestuurder

  Advocaat-partner bij //DVLP. Merijn staat vastgoedbeleggers en bedrijven bij, maar hij helpt ook start-ups, VvE’s en particulieren.

Directie

Frank Kruijswijk

Algemeen directeur

Na ruime ervaring opgedaan te hebben in de internationale hotellerie is het de uitdaging om in de functie van Algemeen Directeur met De Nieuwe Poort ook internationaal huizen voor inspiratie en ontmoeting te openen.

Carmen Snijders

Programma directeur

Carmen heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is sinds 2014 werkzaam bij De Nieuwe Poort. Sinds 2016 is ze actief als programmadirecteur en zet zich in voor stichting De Nieuwe Poort, The New University en De Nieuwe Traditie.

Organisatie

Cornely van Dalen

Gastvrouw

Cornely zorgt ervoor dat al onze Rotterdamse gasten in de watten gelegd worden. Daarnaast studeert ze.

Rami Nazour

Kok

Vluchtte uit Syrië en kwam uiteindelijk in onze keuken terecht. Hij zou willen dat Nederlanders wat minder op zichzelf waren.

Ruth Merchan Rodriquez

Gastvrouw

Werkt doordeweeks bij ons in Rotterdam en brengt het weekend door met haar dochter. Ruth wil ooit naar Spanje om informatica te studeren.

Souzan Habib

Kok

Bakt elke maandag onze koekjes en taarten in Rotterdam. Ze wil ooit een Arabisch restaurant beginnen.

Marije Molenaar

Hoofd administratie

Studeerde Bedrijfseconomie en heeft de Hotelschool gedaan. Bij De Nieuwe Poort kan ze zowel haar horeca-ervaring als haar financiële expertise inzetten.

Ganda Holthuizen

Hoofd banqueting

Onze expert op het gebied van zaalverhuur.

Bamba

Kok

Praat graag met iedereen. Zijn motto is forgive and forget en hij vindt dat iedereen wel wat vergevingsgezinder zou mogen zijn. Bamba is er al sinds de oprichting van De Nieuwe Poort!

Sjoerd Fabriek

Facilitair medewerker

Werkte als hovenier, maar belandde uiteindelijk bij ons. Sjoerd gelooft dat elke mislukking een nieuw begin in zich draagt.

Amir Madmoni

Kok

Werd al op zijn achttiende afgekeurd, maar wilde toch werken. Bij ons kreeg hij op zijn 40e zijn eerste vaste baan.

Gregor Wiertelorz

Sous-chef

Gregor is de rechterhand van de chef en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt in de keuken.

Marc Krieg

Gastheer

Leefde als puber op straat, maar kreeg uiteindelijk de hulp en kansen die hij nodig had. Hij geniet van de kleine dingen in het leven.

Omid Madad

Gastheer

Studeerde een tijdje, maar is eigenlijk niet zo’n studiebol. Nu werkt hij met veel plezier in de horeca en maakt graag techno en house.

Loran Witteveen

Huispianist

Studeerde suma cum laude af aan het Conservatorium en speelde onder andere op North Sea Jazz. Hij geeft daarnaast les aan Codarts.

Kristjan Martinsson

Huispianist

Kristjan bespeelt regelmatig onze vleugel in Amsterdam. Hij is multi-instrumentalist en componist.

Vacatures

Verhalen

Een groot deel van ons team heeft – om wat voor reden dan ook – een afstand tot de arbeidsmarkt. Of dat nu een taalbarrière is, een leven met veel tegenslagen, of het resultaat van een moeilijke start… iedereen heeft een verhaal!

Lees meer

Bamba, Kok

Lees meer