Het Verhaal van Pasen

Een geëngageerd en persoonlijk verhaal, afgewisseld met muziek, waarbij Ruben van Zwieten reflecteert op de huidige tijd.

De feestdagen zijn in Nederland vooral vrije dagen van werk geworden. Maar wat vieren we als mensen met de Paasdagen nu precies? De Nieuwe Traditie van De Nieuwe Poort legt het je op traditionele én moderne wijze uit. Het wordt een soort stand up college. Hoe gaat dat literaire verhaal uit die eeuwenoude culturele bibliotheek ook alweer? Wat betekenen de symbolen en wat zijn de diepere lagen? Ruben van Zwieten weet die oude verhalen als geen ander te koppelen aan de actualiteit en te betrekken op ons leven en samenleven nu.

Sta op en ga! Kom en laat het verrassend in alle rust op je toekomen en ga geïnspireerd in gezonde onrust weer naar buiten!

Na het putten uit de inspiratiebron van verhaal en muziek, vind er een borrel plaats in De Nieuwe Poort waar volop gelegenheid tot ontmoeting is.

Wil jij bij Het Verhaal van Pasen zijn? Meld je aan via onderstaande buttons.

Zoals altijd kan je voorafgaand aan Het Verhaal van Pasen dineren in De Nieuwe Poort. Voor €32,50 krijg je een speciaal driegangendiner. Vanaf 18.00 uur ben je welkom, waarna we om 18.30 de eerste gang uitserveren. Wil je graag mee dineren? Geef dit aan in het aanmeldformulier.