Stage

Programmamaker

Wil je een buitenlandervaring, plezier maken én veel leren? Dan is The New Port misschien iets voor jou! The New Port zoekt stagiairs!

Wil je naar Valencia, Normandië of toch liever dicht bij huis in Zeeland, of misschien zelfs een combinatie? The New Port zoekt programmamakers en eventorganizers als gastheren en gastvrouwen in onze huizen voor ontmoeting en inspiratie. Ben je extravert, sociaal en verbindend? Dan kun je voor één van de twee stageplekken gaan. Hou je misschien van koken, muziek maken en het andere mensen naar hun zin maken? Of ben je juist iemand die van diepgaande gesprekken houd, over de actualiteit of de geschiedenis, over het persoonlijke leven of de grote samenleving? The New Port zoekt een combinatie van twee personen waarbij de één meer servicegericht is en hospiltality in het bloed heeft en de ander die in de context van de locatie en de doelgroep goed aanvoelt welke onderwerpen als thema in welke vorm als activiteit aanslaan. The New Port is de moederorganisatie van El Nuevo Puerto (Spanje), Le Nouveau Port (Frankrijk) en De Nieuwe Poort, allen huizen voor ontmoeting en inspiratie. Het doel van de stage is het faciliteren van deze ontmoetingen en inspiratie. Dit kan door simpele dingen als het klaarmaken van een gezamenlijk ontbijt voor de gasten, of door het organiseren van inspirerende bijeenkomsten waar mensen samen in gesprek gaan over de grote vragen van het leven, of misschien organiseer je een muziekavond waar live muzikanten de gasten komen inspireren.

Spreekt bovenstaand verhaal je aan? Laat het ons weten, en reageer op de vacature door een email te sturen naar snijders@denieuwepoort.org