Vacature

Directeur Marketing & Operations

In de – door Corona gedwongen – hervorming van de oude De Nieuwe Poort én in de ontwikkeling van De Nieuwe Poort tot Europees initiatief The New Port zoeken wij:
EEN DOENER IN DE LEIDING VAN DE DAGELIJKSE HORECAZAKEN EN EEN CONCEPTUEEL DENKER TEGELIJKERTIJD.  

The New Port overbrugt de kloof tussen doelgroepen door huizen voor ontmoeting en inspiratie te creëren. We hebben drie ontmoetingsplaatsen voor reizigers, lokale bewoners en iedereen die maar aan wil schuiven. We organiseren inclusieve sociale evenementen en in onze restaurants werken we met mensen die een (nieuwe) kans verdienen. Je kunt bij ons genieten van eerlijk eten en oprechte aandacht. Of je een boek wilt lezen in onze bibliotheek, een weekend ertussenuit wilt, een heidag met collega’s organiseert of gewoon heerlijk wilt eten; met elk verhaal kun je bij ons terecht! Bovendien maken we zelf verhalen of vertellen deze door in onze eigen programma’s. Wij willen ankers geven in ons moderne persoonlijke leven en het weerbarstige samenleven. Vandaar onze naam The New Port: een nieuwe haven waar iedereen mag aanleggen op zoek naar zijn ankers van verbinding en zingeving.

We zijn op zoek naar iemand die mede leiding kan geven aan onze organisatie. Dit betekent het opzetten van een vernieuwd horeca concept, het merk, het verder uitbouwen van de organisatie, het opnieuw leven inblazen na de corona crisis in onze locaties in Amsterdam, Rotterdam en het openen van onze omgebouwde kerk in Zeeland. Je bent tevens mede verantwoordelijk voor onze ondersteunende organisatie. Zonder ons team zou The New Port een gewone plek zijn.

Spreekt bovenstaand verhaal je aan? Ben je een concept denker, sociaal, verbindend, uitvoerend sterk en leidinggevend? Laat het ons weten, en reageer op de vacature door een email te sturen naar snijders@denieuwepoort.org