Vergaderlocatie Amsterdam Zuid

Vergaderen op locatie in Amsterdam Zuid

Vergaderlocatie De Nieuwe Poort is een locatie waar veel mogelijk is. De locatie is geschikt als ruimte voor workshops, brainstormsessies of productpresentaties. Daarnaast komt bij De Nieuwe Poort iedereen samen. Om van elkaar te leren, maar ook om gewoon eens samen te eten en drinken. Vaak blijven mensen hangen in hun eigen sociale bubbel maar bij De Nieuwe Poort houden wij van nieuwe mensen ontmoeten. Hier stappen mensen uit hun eigen omgeving om eens een ander te ontmoeten en van elkaar te leren.

Vergaderlocatie Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuid

De vergaderlocatie van De Nieuwe Poort in Amsterdam Zuid straalt rust, reflectie en menselijkheid uit. Dit is ook precies wat we graag willen creëren in een wereld waar mensen steeds meer waarde hechten aan werk en ambitie. Omdat we gastvrijheid en contact erg belangrijk vinden is iedereen welkom bij De Nieuwe Poort. Hier zorgen we ervoor dat je weer even kunt opladen na een lange werkdag. Onze zalen op de vergaderlocatie in Amsterdam Zuid bieden ruimte voor een minimum van 12 personen tot een maximum van 200 personen.

Nieuwe Poort Amsterdam Zuid

Unieke locatie

Ons team zal zorg dragen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld omtrent de vergadering, receptie of presentatie. Hierdoor vergader je in een ontspannen sfeer en kan iedereen zich volledig focussen op de belangrijke zaken en hoef je je nergens meer druk om te maken. Mocht je speciale wensen hebben of wil je een speciaal moment vieren tijdens een vergadering, receptie of ander evenement, dat kan. Wij denken graag met je mee om jouw moment zo speciaal mogelijk te maken. Loop binnen of neem contact met ons voor meer informatie over onze vergaderlocatie in Amsterdam Zuid.