Vergaderlocatie Amsterdam

Vergaderen bij De Nieuwe Poort

Bij De Nieuwe Poort geloven we in jezelf openstellen naar andere mensen. Als je dat doet dan kunnen er bijzondere dingen gebeuren. Dat laten wij je graag zelf ervaren. Dit kan bij ons in De Nieuwe Poort, dé vergaderlocatie van Amsterdam. Hier is iedereen welkom. Heb je een belangrijke meeting op de planning of komen er gasten over uit het buitenland? De Nieuwe Poort is de vergaderlocatie van Amsterdam waar alles mogelijk is. Onze gasten ontmoeten elkaar hier voor een receptie, een vergadering of voor een feestelijke receptie.

Vergaderlocatie in Amsterdam

Amsterdam Zuidas

Onze vergaderlocatie in Amsterdam is gelegen op de Zuidas. Deze locatie hebben we niet zomaar gekozen. De Zuidas staat bekend om zijn hectische en doelgerichte atmosfeer waar veel en hard wordt gewerkt. Op deze plek ontbreekt vaak een wat zachtere en menselijkere sfeer. Onze vergaderlocatie in Amsterdam wil juist die gemoedelijke sfeer in kaart brengen door de samenleving een plek te bieden waar rust en inspiratie samen komt. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je even kunt opladen.

Vergaderen Amsterdam

Ontdek deze bijzondere locatie

Onze locatie in Amsterdam heeft zes zalen beschikbaar en biedt een fijne sfeer voor onder andere werkafspraken, vergaderingen en inspirerende brainstormsessies. Uiteraard is het mogelijk om gewoon bij ons binnen te lopen voor een lunch met heerlijke gerechten uit de Social Kitchen, een goede kop koffie of een interessante lezing of evenement. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft De Nieuwe Poort als vergaderlocatie van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het reserveren van een vergaderzaal.