Vergaderlocatie in Rotterdam

Vergaderen bij De Nieuwe Poort

Bij De Nieuwe Poort laten we graag zien dat er bijzondere dingen gebeuren als mensen zich voor elkaar openstellen. Als ze uit hun eigen sociale omgeving stappen om eens een ander te ontmoeten. Daarom is iedereen welkom. De Nieuwe Poort biedt een vergaderlocatie in Rotterdam. Professionals kunnen bij ons een vergaderruimte huren om te vergaderen en elkaar te ontmoeten voor lunch of diner.

Vergaderlocatie in Rotterdam

De Nieuwe Poort

Mensen die om de een of andere reden moeilijker meekomen in de maatschappij vinden bij De Nieuwe Poort werk en nieuwe kansen. Je kunt altijd binnenlopen bij ons restaurant en bij onze vergaderlocatie in Rotterdam. Voor een kop koffie, een gerecht uit de Social Kitchen, een interessante lezing of een verbindend evenement. Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Rotterdam? Bekijk dan eens onze verschillende vergaderruimtes.

Vergaderlocatie in Rotterdam

Onze locaties op de Zuidas in Amsterdam en het Weena in Rotterdam kozen we niet zomaar. Beide zijn het carrièregerichte plekken. Hier ontbreekt het vaak aan een zachter geluid. Onze vergaderlocatie in Rotterdam biedt rust en inspiratie, midden in het hectische centrum van de stad. De Nieuwe Poort zorgt is een locatie waar je je even kunt opladen.

Nieuwe Poort Rotterdam Centrum

Een unieke plek om te vergaderen

De Nieuwe Poort heeft drie zalen te huur waar je kunt vergaderen of brainstormen. Onze vergaderlocaties in Rotterdam hebben een variabele capaciteit. Ben je op zoek naar een unieke plek in het centrum? Ontdek dan de verschillende mogelijkheden van onze vergaderlocatie in Rotterdam! Onze zalen Lev, Tov, Woestijn I, Woestijn II en Woestijn III bieden ruimte aan gezelschappen tot 150 personen.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een unieke plek om te vergaderen in het hart van het centrum? Wij voorzien je graag van meer informatie over onze vergaderlocatie in Rotterdam. Je kunt ons telefonisch bereiken via 010 890 75 57 of per e-mail via rotterdam@denieuwepoort.org.