Vergaderruimte in Rotterdam centrum

Vergaderen bij De Nieuwe Poort

Bij De Nieuwe Poort laten we graag zien dat er bijzondere dingen gebeuren als mensen zich voor elkaar openstellen. Als ze uit hun eigen sociale omgeving stappen om eens een ander te ontmoeten. Daarom is iedereen welkom. De Nieuwe Poort biedt een vergaderruimte in het centrum van Rotterdam. Professionals kunnen bij ons een vergaderruimte huren om te vergaderen en elkaar te ontmoeten voor lunch of diner.

Vergaderlocatie in Rotterdam Centrum

Over De Nieuwe Poort

Mensen die om de een of andere reden moeilijker meekomen in de maatschappij vinden bij De Nieuwe Poort werk en nieuwe kansen. Je kunt altijd binnenlopen bij ons restaurant en bij onze vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam. Voor een gerecht uit de Social Kitchen, een kop koffie, een interessante lezing of een verbindend evenement.

Vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam

Onze locaties op de Zuidas in Amsterdam en in het centrum van Rotterdam kozen we niet zomaar. Het zijn beide carrièregerichte plekken. Hier ontbreekt het vaak aan een zachter, menselijker geluid. Bij De Nieuwe Poort kun je een vergaderruimte huren die rust en inspiratie biedt, midden in het hectische centrum van Rotterdam. De Nieuwe Poort zorgt voor een ruimte waar je je even kunt opladen.

Vergaderruimte Rotterdam Centrum

Een unieke plek om te vergaderen

De Nieuwe Poort heeft drie zalen te huur om te vergaderen in het centrum van Rotterdam. Deze vergaderruimten hebben een variabele capaciteit. Hiermee biedt onze locatie de ideale ambiance voor werkafspraken, vergaderingen en brainstormsessies. Ben je op zoek naar een unieke plek in het centrum? Bekijk dan onze vergaderruimte in Rotterdam op deze pagina. Onze zalen Lev, Tov, Woestijn I, Woestijn II en Woestijn III bieden ruimte aan gezelschappen tot 150 personen.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een unieke plek om te vergaderen in hartje Rotterdam? Wij voorzien je graag van meer informatie over onze vergaderruimtes. Je kunt ons telefonisch bereiken via 010 890 75 57 of per e-mail via rotterdam@denieuwepoort.org.