Huur een ruimte in

Pers:

Op zoek naar een ruimte in Rotterdam?

Huur een ruimte in Amsterdam

Zaalverhuur bij De Nieuwe Poort

Bij De Nieuwe Poort laten we graag zien dat er bijzondere dingen kunnen gebeuren als mensen zich voor elkaar openstellen. Als ze uit hun eigen sociale omgeving stappen om eens een ander te ontmoeten. Daarom is iedereen welkom bij De Nieuwe Poort in Amsterdam. Professionals kunnen hier een zaal huren, vergaderen en elkaar ontmoeten voor lunch of diner. Mensen die om de een of andere reden moeilijker meekomen in de maatschappij vinden werk en nieuwe kansen. En verder kun je natuurlijk gewoon binnenlopen bij onze locatie in Amsterdam. Voor een gerecht uit de Social Kitchen, een kop koffie, een interessante lezing of een verbindend evenement.

Amsterdam Zuidas

Onze locatie op de Zuidas in Amsterdam kozen we niet zomaar. Op deze hectische, carrièregerichte plek ontbreekt vaak een zachter, menselijker geluid. De Nieuwe Poort vertegenwoordigt die kant van de samenleving door een plek te zijn voor ontmoeting, rust en inspiratie. Bij ons kun je je even opladen. Wij hechten waarde aan gastvrijheid en contact.

Een unieke locatie

De Nieuwe Poort heeft zes zalen te huur in Amsterdam en drie ruimtes in Rotterdam. Onze locatie biedt een fijne ambiance voor onder andere vergaderingen, werkafspraken en brainstormsessies. Voor meer informatie over zaalverhuur kun je contact met ons opnemen. Ook wanneer je speciale wensen of hulp nodig hebt bij het boeken van een ruimte helpen we graag. Wij nodigen je graag uit bij De Nieuwe Poort.

Heb je de juiste ruimte nog niet gevonden?
Bekijk ons gehele aanbod.