Huur een ruimte in

Pers:

Op zoek naar een ruimte in Rotterdam?

Huur een ruimte in Amsterdam

Zaalverhuur bij De Nieuwe Poort

Bij De Nieuwe Poort laten we graag zien dat er bijzondere dingen kunnen gebeuren als mensen zich voor elkaar openstellen. Als ze uit hun eigen sociale omgeving stappen om eens een ander te ontmoeten. Daarom is iedereen welkom bij De Nieuwe Poort in Amsterdam. Professionals kunnen hier gebruik maken van zaalverhuur in Amsterdam, vergaderen en elkaar ontmoeten voor lunch of diner. Mensen die om de een of andere reden moeilijker meekomen in de maatschappij vinden werk en nieuwe kansen bij De Nieuwe Poort. En verder kun je natuurlijk gewoon binnenlopen bij onze locatie in Amsterdam waar we ook zaalverhuur aanbieden. Je kunt hier terecht voor een gerecht uit de Social Kitchen, een kop koffie, een interessante lezing of een verbindend evenement.

Amsterdam Zuidas

Onze locatie op de Zuidas in Amsterdam kozen we niet zomaar. Op deze hectische, carrièregerichte plek ontbreekt vaak een zachter, menselijker geluid. De Nieuwe Poort vertegenwoordigt die kant van de samenleving door een plek te zijn voor ontmoeting, rust en inspiratie. Bij ons kun je je even opladen. Wij hechten waarde aan gastvrijheid en contact. Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor zaalverhuur in Amsterdam? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij De Nieuwe Poort. Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Een unieke locatie voor zaalverhuur in Amsterdam

De Nieuwe Poort heeft vijf zalen beschikbaar voor zaalverhuur in Amsterdam en drie ruimtes in Rotterdam. Onze locatie biedt een fijne ambiance voor onder andere vergaderingen, werkafspraken en brainstormsessies. Voor meer informatie over zaalverhuur in Amsterdam kun je contact met ons opnemen. Ook wanneer je speciale wensen of hulp nodig hebt bij het boeken van een ruimte helpen we graag. Wij nodigen je graag uit bij De Nieuwe Poort.

Heb je de juiste ruimte nog niet gevonden?
Bekijk ons gehele aanbod.