Huur een ruimte in

Pers:

Op zoek naar een ruimte in Amsterdam?

Huur een ruimte in Rotterdam

Zaalverhuur bij De Nieuwe Poort

Bij De Nieuwe Poort laten we graag zien dat er bijzondere dingen kunnen gebeuren als mensen zich voor elkaar openstellen. Als ze uit hun eigen sociale omgeving stappen om eens een ander te ontmoeten. Daarom is iedereen welkom. Professionals kunnen hier een zaal huren om te vergaderen en elkaar te ontmoeten voor lunch of diner. Mensen die om de een of andere reden moeilijker meekomen in de maatschappij vinden werk en nieuwe kansen. En verder kun je natuurlijk gewoon binnenlopen bij onze locatie in Rotterdam. Voor een gerecht uit de Social Kitchen, een kop koffie, een interessante lezing of een verbindend evenement.

Rotterdam Weena

Onze locaties op de Zuidas en het Weena kozen we niet zomaar. Op deze hectische, carrièregerichte plekken ontbreekt vaak een zachter, menselijker geluid. De Nieuwe Poort vertegenwoordigt die kant van de samenleving door een plek te zijn voor ontmoeting, rust en inspiratie. Waar je even op kunt laden en waar waarde wordt gehecht aan gastvrijheid en contact.

Unieke plek om te werken

De Nieuwe Poort in Rotterdam heeft drie zalen te huur met een variabele capaciteit. Hiermee biedt onze locatie de ideale ambiance voor onder andere werkafspraken, vergaderingen en brainstormsessies. Ben je op zoek naar een unieke zaal? Wij voorzien je graag van meer informatie over de mogelijkheden van zaalverhuur bij De Nieuwe Poort in Rotterdam.

Heb je de juiste ruimte nog niet gevonden?
Bekijk ons gehele aanbod.